Een bedrijfswagen kopen doe je bij Dethi Vans

Wil je een betrouwbare bedrijfswagen kopen voor jouw onderneming? Dan ben je bij Dethi Vans aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie aan bedrijfswagens van topmerken zoals Mercedes-Benz, Citroën en Ford opgenomen in ons aanbod. Deze zijn in alle populaire uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor je keuze hebt uit zowel nieuwe als gebruikte modellen. Jong-gebruikte modellen kopen wij alleen op van gerenommeerde partijen, waaronder leasemaatschappijen, fleetowners en banken. Zo kunnen wij de kwaliteit van de bedrijfswagens waarborgen. Neem gerust een kijkje bij ons complete overzicht van beschikbare bedrijfswagens, of zoek gericht op merk of prijsklasse om jouw gewenste bedrijfswagen te vinden.

VoorraadBel: 0578 749001

Een nieuwe of jong-gebruikte bedrijfswagen kopen

Bij Dethi Vans heb je de mogelijkheid om zowel een nieuwe als jong-gebruikte bedrijfswagen te kopen. Een bedrijfsauto is het visitekaartje van je bedrijf en een nieuwe bedrijfsauto laat een professionele indruk achter die het imago van jouw onderneming ten goede komt. Het voordeel van een jong-gebruikte bedrijfswagen is dat de aanschafprijs een stuk lager ligt dan bij nieuwe modellen. We hebben veel jong-gebruikte modellen op voorraad die uitgerust zijn met handige extra functies, zoals navigatie, airco en trekhaak.

Bedrijfsauto van Dethi Vans

Waar moet je op letten bij een bedrijfswagen kopen?

Bij het kopen van een bedrijfswagen zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke zaken waar je op moet letten:

  • Laadvermogen: het is belangrijk om te weten hoeveel gewicht je bedrijfswagen kan dragen. Het laadvermogen hangt af van het model en de grootte van de bedrijfswagen. Zorg ervoor dat het laadvermogen voldoende is voor jouw behoeften.
  • Grootte en capaciteit: de grootte van de hangt af van wat je erin wilt vervoeren. Als je bijvoorbeeld grote of lange objecten wilt vervoeren, heb je mogelijk een bedrijfswagen met een grotere laadruimte nodig. Het is ook belangrijk om te controleren hoeveel passagiers je mee kunt nemen.
  • Brandstofverbruik: het brandstofverbruik van de bedrijfswagen is belangrijk om te overwegen, vooral als je van plan bent om lange afstanden af te leggen. Een zuinige bedrijfswagen kan je veel geld besparen op brandstofkosten op de lange termijn.

Bedrijfswageninrichting mogelijk

Wanneer je jouw perfecte bedrijfswagen hebt gevonden, kan het zijn dat je deze nog moet inrichten. Voor de bedrijfswageninrichting van jouw bestelbus zijn we je graag van dienst. Heb je een trekhaak of werklampen nodig? Of werk je met gereedschap dat overzichtelijk opgeborgen moet worden? Dan verzorgen we graag de bedrijfswageninrichting en kunnen we deze volledig naar wens maken.

Heb je vragen over het kopen van een bedrijfswagen of wil je meer informatie over onze andere diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ook ben je welkom in onze showroom om een proefrit te maken. We helpen je graag op weg om de perfecte bedrijfswagen te kopen.