Bedrijfswagen leasen bij Dethi Vans

Als ondernemer kom je voor veel keuzes te staan. Eén daarvan is de afweging om een bedrijfswagen te kopen of te leasen. Als startende ondernemer kan het efficiënter zijn om een bedrijfswagen te leasen in plaats van te kopen. Zo hoef je niet in één keer een hoge factuur te betalen en heb je meer ruimte om in andere belangrijke zaken te investeren. Een bedrijfswagen leasen geeft je de zekerheid die je nodig hebt om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Bij Dethi Vans hebben we een uitgebreid aanbod aan verschillende bedrijfswagens die je zowel kunt kopen als leasen. Lees hier meer over de voordelen en hoe een bedrijfswagen leasen bij ons werkt.

VoorraadBel: 0578 749001

Hoe vind je de beste bedrijfswagen om te leasen?

De beste bedrijfswagen vinden is een kwestie van onderzoeken en de verschillende opties vergelijken. Denk na over het type bedrijfswagen dat je nodig hebt. Moet deze groot genoeg zijn om goederen te vervoeren? Moet deze geschikt zijn voor lange ritten of moet deze een bepaald laadvermogen hebben? Door jouw behoeften te bepalen, kan je gericht zoeken naar de juiste bedrijfswagen. Bij Dethi Vans bieden we bedrijfswagens aan van verschillende gerenommeerde merken. Alle populaire merken en modellen zoals de Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter en de Renault Master kom je tegen in ons aanbod. Deze modellen zijn betrouwbaar, hebben een groot laadvermogen en zijn voordelig geprijsd.

Bedrijfsauto van Dethi Vans

De voordelen van een bedrijfswagen leasen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het leasen van een bedrijfswagen bij Dethi Vans. Een bedrijfsauto leasen geeft flexibiliteit, waardoor je niet vastzit aan één type auto. Zo heb je altijd de vrijheid om een bedrijfsauto te kiezen die past bij de behoeftes op dat moment. Voldoet een kleinere wagen op dit moment om goederen te vervoeren, maar verwacht je binnen een aantal jaar uit te breiden? Dan is het fijn om de optie open te houden om de bedrijfswagen te vervangen wanneer deze niet meer voldoet aan jouw wensen.

Hoe werkt een bedrijfswagen leasen bij Dethi Vans?

Het leasen van een een bedrijfswagen werkt vrij eenvoudig. Neem een kijkje in ons ruime aanbod bedrijfsauto’s en kies de optie die het beste bij jou en jouw onderneming past. In de beschrijving staat alle belangrijke informatie, zoals het bouwjaar, de kilometerstand en de aanschaf- of leaseprijs. Vul het contactformulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op! Ook ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom om een proefrit te maken. Vandaag bestelde auto’s worden binnen een week geleverd, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe bedrijfswagen.

Extra opties

Bij Dethi Vans helpen we alle ondernemers aan een geschikte bedrijfswagen. Of je nu net jouw eerste bedrijf als zzp'er start, of al jaren een succesvolle onderneming hebt, een goede bedrijfswagen helpt je vooruit. Ook verzorgen we bedrijfswageninrichting, zodat je nieuwe bedrijfsauto direct klaar voor gebruik is. Er zijn verschillende constructies mogelijk, die naar wens en behoefte aan te passen zijn. Denk bijvoorbeeld aan kastjes en lades om gereedschap mee te vervoeren of spullen op te bergen. Ontdek de vele opties en vind binnen een aantal stappen jouw nieuwe bedrijfswagen om te leasen!