testpagina

GEMA INRICHTING BEDRIJFSWAGENS

Bent u op zoek naar een degelijke bedrijfswageninrichting? Dethi Vans is dealer en installateur van het merk GEMA. Een innovatieve speler op de internationale markt. Voor elke klant een maatwerk oplossing!

  • Kwalitatief maatwerk product van kunststof en aluminium
  • Lichtgewicht maar ijzersterk
  • Gecertificeerd door de grote autofabrikanten als Mercedes-Benz, Volkswagen en Renault
  • Korte levertijden (2 weken)!!

Geïnteresseerd welke inrichting het beste in uw bus past? Neem gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen welke inrichting het beste bij u past! Inrichting financieren? Geen probleem wij kunnen de bedrijfswageninrichting meenemen in het financial lease voorstel van uw bus!

Onze producten

Dethi Vans levert en installeert hoogwaardige bedrijfswageninrichting van GEMA. Naast een uitgebreid gamma aan kastoplossingen voeren wij ook een speciale lijn voor pakketdiensten. De producten van GEMA zijn van hoge kwaliteit, hebben een innovatief karakter en bieden ruimte voor maatwerk. Alle oplossingen zijn uitgedacht rondom de thema’s duurzaamheid en lichtgewicht.

Doordachte constructies waar de gebruiker iedere dag plezier aan gaat beleven. Voor iedere bedrijfswagen, ongeacht de aard van het gebruik, altijd de beste oplossing.

GEMA ASSORTIMENT

Basis kastjes

Mooie kastjes die uit voorraad leverbaar zijn. Keuze uit een heel aantal basisontwerpen. Bedoeld om zelf in te bouwen en verkrijgbaar via Dethi Vans. Wilt u een aangepast ontwerp, kies dan voor de GEMA Camelot serie. Deze worden altijd door Dethi Vans ingebouwd.

GEMA Camelot

De bedrijfswagen inrichting waarbij uitdrukkingen als ‘taylormade’, en ‘micro-modulair’ een gezicht krijgen. Maatwerk tot op de millimeter. Alleen de hoogste kwaliteit, strak vorm gegeven, fluisterstil. De kastinrichting waar de eindgebruiker mee gaat pronken!

Koeriersinrichting

Als pakketbezorger iedere dag fluitend uw werk doen? Veilig werken met een minimale belasting van de chauffeur. Met het innovatieve concept van GEMA werkt u slimmer, veiliger en efficiënter. Het GEMA Express- Courier systeem is de toekomst voor iedere bezorgdienst.

Ladesysteem

Met vloerlades haalt u meer ruimte uit uw bedrijfsbus. Al uw spullen veilig en netjes opgeborgen in de dubbele bodem. Dankzij uitschuifbare lades is toch altijd alles goed bereikbaar. Zo kunt u altijd en overal prettig en efficiënt uw werk doen!

veluwse-kip-swipe-langzaamgroeiend
veluwse-kip-swipe-langzaamgroeiend
veluwse-kip-swipe-langzaamgroeiend
veluwse-kip-swipe-langzaamgroeiend
veluwse-kip-swipe-langzaamgroeiend
previous arrow
next arrow

GEMA Camelot

De bedrijfswageninrichting waarbij uitdrukkingen als ‘maatwerk’ en ‘micro-modulair’ een gezicht krijgen. Maatvoering naar wens en opgebouwd uit delen welke tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt worden. Met een maximale lengte van 3 meter.

Gecertificeerd door alle grote autofabrikanten. Een gegarandeerd veilige keuze dus. Stil, solide en van hoge kwaliteit. Bovendien geheel naar wens modulair samen te stellen. Uit te rusten met alle denkbare opties.

GEMA Koeriersinrichting

Het unieke GEMA Courier System is ontwikkeld in nauw overleg met een grote pakketvervoerder. Bedacht door koeriers zelf, getest in de praktijk. Bespaar ook tot 12 seconden per pakket, en dat dag in dag uit.

De koeriersinrichting van GEMA is een investering die zichzelf snel terugverdiend. Speciaal voor Nederland heeft GEMA de PostNL schappen ontwikkeld. Met een diepte van 500 mm. Met een laadvermogen van 100 kg per schap. Door een unieke combinatie van materialen wordt een zeer laag gewicht bereikt. Dit vertaalt zich in een lager brandstofverbruik.

BEKIJK ONZE VOORRAAD OCCASIONS