Financial lease

Wat is financial lease?

Bij Dethi Vans is het mogelijk om naast het kopen van een bedrijfswagen, een bedrijfswagen aan te schaffen met behulp van financial lease (of zakelijk leasen). Financial lease biedt u als ondernemer de mogelijkheid om over een bedrijfswagen te beschikken, zonder dat het uw onderneming liquiditeit kost. U betaalt een bedrag in termijnen aan de bank, waardoor u uw bedrijfswagen niet in één keer hoeft af te lossen. Nadat alle betalingen zijn voldaan en het leasecontract is doorlopen is de auto van u! Door gebruik te maken van financial lease bij Dethi Vans, rijdt u heel voordelig in een jonge, gebruikte of nieuwe Mercedes-Benz, Volkswagen, Renault of Ford bedrijfswagen. Zie hier ons overzicht auto’s en bedrijfswagens!

Wat zijn de fiscale voordelen?

Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen. Ten eerste valt een bedrijfsauto onder bedrijfsmiddelen, waardoor u de aanschaf gedeeltelijk mag aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de bedrijfsauto afschrijven én mag het gehele btw-bedrag worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte. Tenslotte behoudt u met zakelijk leasen uw schadevrije jaren en zijn de te rijden kilometers onbeperkt!

Wie kan financial leasen?

Financial lease is ook voor startende ondernemers en zzp’ers erg geschikt. U kunt dus zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto en heeft u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

Hoe werkt financial leasen bij Dethi Vans?

Bij Dethi Vans regelen wij financial lease voor uw bedrijfswagen snel en voordelig. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde banken en tussenpersonen. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen 24 uur wanneer u in uw nieuwe bedrijfswagen kunt rijden.

FINANCIAL LEASE AANVRAAG

Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:

STAP 1

Ga naar dethivans.nl/occasions en kies een auto naar wens.

STAP 2

Vul bij de desbetreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.

STAP 3

Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

Bereken uw leasetermijn zelf!

De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Met onderstaande berekening rekent u dat heel gemakkelijk zelf uit!

BEKIJK ONZE VOORRAAD OCCASIONS