Financial lease

Wat is financial lease?

Bij Dethi Vans is het mogelijk om naast het kopen van een bedrijfswagen, een bedrijfswagen aan te schaffen met behulp van financial lease (of zakelijk leasen). Financial lease bied je als ondernemer de mogelijkheid om over een bedrijfswagen te beschikken, zonder dat het jouw onderneming liquiditeit kost. Je betaalt een bedrag in termijnen aan de bank, waardoor je jouw bedrijfswagen niet in één keer hoeft af te lossen. Nadat alle betalingen zijn voldaan en het leasecontract is doorlopen is de auto van jou! Door gebruik te maken van financial lease bij Dethi Vans, rijd je heel voordelig in een jonge, gebruikte of nieuwe Mercedes-Benz, Volkswagen, Renault of Ford bedrijfswagen. Zie hier ons overzicht auto’s en bedrijfswagens!

Wat zijn de fiscale voordelen?

Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen. Ten eerste valt een bedrijfsauto onder bedrijfsmiddelen, waardoor je de aanschaf gedeeltelijk mag aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek. Daarnaast mag je de bedrijfsauto afschrijven én mag het gehele btw-bedrag worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte. Tenslotte behoud je met zakelijk leasen uw schadevrije jaren en zijn de te rijden kilometers onbeperkt!

Wie kan financial leasen?

Financial lease is ook voor startende ondernemers en zzp’ers erg geschikt. Je kunt dus zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschik je direct over een bedrijfsauto en heb je de mogelijkheid om te blijven investeren in jouw onderneming.

Hoe werkt financial leasen bij Dethi Vans?

Bij Dethi Vans regelen wij financial lease voor jouw bedrijfswagen snel en voordelig. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde banken en tussenpersonen. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen 24 uur wanneer je in jouw nieuwe bedrijfswagen kunt rijden.

FINANCIAL LEASE AANVRAAG

Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:

STAP 1

Ga naar dethivans.nl/occasions en kies een auto naar wens.

STAP 2

Vul bij de desbetreffende auto je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.

STAP 3

Een auto gekozen en je gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met je op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

Bereken uw leasetermijn zelf!

De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wil je alvast weten wat je leasetermijn zal zijn? Met onderstaande berekening reken je dat heel gemakkelijk zelf uit!

Bereken je lease

Het maximale leasebedrag is de aanschafwaarde exclusief BTW. U kunt ervoor kiezen om een bepaald bedrag zelf te betalen. Vul hier in hoeveel de auto in totaal kost zonder de BTW.

Hier vult u in hoeveel u zelf wilt aanbetalen voor het begin van de lening.

De vooraf vastgestelde periode waarbinnen de Financial Lease moet worden afgelost. De looptijd van het contract kunt u koppelen aan de economische levensduur van het voertuig of aan uw afschrijvingsschema.

Het slottermijn is maximaal gelijk aan de verwachte restwaarde van de auto. Deze wordt doorgaans behoudend vastgesteld. Zo dekt u met de restwaarde van de auto het slottermijn af en houdt u uit de inruil nog geld over voor de aanschaf van uw volgende auto. Wilt u geen gebruik maken van het slottermijn? Dat kan uiteraard door de financial lease tijdens de looptijd af te bouwen naar 0,- euro.

Bedrag per maand ,-
Bekijk ons aanbod

BEKIJK ONZE VOORRAAD OCCASIONS