Bedrijfswageninrichting maatwerk

De inrichting van je bedrijfswagen is minstens zo belangrijk als de auto zelf. Dethi Vans is expert in bedrijfswageninrichting en denkt graag met je mee.

Wat voor bedrijfswageninrichting levert Dethi Vans?

Een geschikte bedrijfswagen aanschaffen of leasen is één ding, maar de juiste bedrijfswageninrichting is misschien nog wel veel belangrijker. Gelukkig kun je daarvoor ook terecht bij Dethi Vans. Wij zijn dé expert op het gebied van bedrijfswageninrichting en bieden levering op maat. Van de juiste kasten tot verlichting in de auto en een goede trekhaak; we denken graag met je mee over de inrichting van jouw bedrijfswagen, om ervoor te zorgen dat deze optimaal voldoet aan de wensen van jou en je bedrijf. In deze blog leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn voor de inrichting van jouw bedrijfsauto.

De mogelijkheden voor uw bedrijfswageninrichting

De inrichting van je bedrijfswagen zal verschillen op basis van wat voor bedrijf je hebt. Een timmerman of loodgieter zal immers veel gereedschap kwijt moeten in de bus, terwijl een pakketdienst vooral veel ruimte voor verschillende soorten pakketten wil. Met ons ruime aanbod aan verschillende soorten kasten en de mogelijkheid tot maatwerk spelen wij hier op in. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze standaard kasten: deze zijn compatibel met de meeste bedrijfswagens, zoals de Jumper, Ducato of Sprinter. Je kiest zelf hoeveel legvakken je wilt en kunt ook lades, valkleppen en klemrails toevoegen aan de inrichting. Nog een tip van ons: voeg vloerlades toe aan je inrichting om alles uit je laadruimte te halen of kies juist voor de speciale koeriersinrichting. Deze is speciaal ontwikkeld om het werk van een koeriersdienst zo soepel mogelijk te laten verlopen en kan tot wel 12 seconden tijd per pakket besparen.

Een goed beveiligde bedrijfswagen

Naast de soort kasten en lades die je laat plaatsen in je bedrijfswagen, is er nog meer van belang wanneer het aankomt op de inrichting. Wij verzorgen bijvoorbeeld de betimmering van wanden en vloeren, kunnen zorgen voor elektravoorziening door middel van een omvormer, leggen verlichting in en op de bus aan en hebben verschillende opties voor imperiaals en trekhaken. Daarnaast is het bij een bedrijfswagen extra belangrijk om zowel je inrichting en gereedschap als je voorraad extra goed te beschermen. Wij raden daarom aan om extra sloten op je deuren te laten plaatsen, zoals een gatelock. Dit is een mechanisch beveiligingsslot dat geplaatst kan worden op elke soort autodeur, of het nu om een achterdeur of een schuifdeur gaat. Zo’n gatelock is bestand tegen de meeste inbreekgereedschappen en is zelfs bestand tegen zagen of boren. Het is dus de ideale beveiliging voor jouw bedrijfswagen, zodat je nog lang profijt hebt van je nieuwe bedrijfswageninrichting.

Waarom bedrijfswageninrichting van Dethi Vans?

Wij zijn exclusief dealer en installateur van het kwaliteitsmerk GEMA. Dit merk heeft kwaliteit heel hoog in het vaandel staan en biedt tevens volledig maatwerk m.b.t. de bedrijfswageninrichting. De kasten van GEMA worden gemaakt van kunststof en aluminium, wat ze lichtgewicht maakt, maar ook erg stevig. Bovendien is GEMA een van de meest innovatieve merken op de markt op dit moment. Wij kunnen je dus altijd het nieuwste en het beste aanbieden. Daarnaast is het bij Dethi Vans ook mogelijk om de bedrijfswageninrichting mee te nemen in het leasecontract voor jouw auto. Dit heeft als groot voordeel dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, maar je bus en inrichting in termijnen kan betalen.