Een bedrijfswagen leasen heeft vele voordelen voor u en uw bedrijf. Bij Dethi Vans kunt u terecht voor een nieuwe of jong-gebruikte bedrijfswagen.

Kan ik een bedrijfswagen leasen?

Een bedrijfswagen leasen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Dethi Vans, of je nu al jaren in het vak zit of een startende ondernemer of ZZP’er bent. Er zitten verschillende voordelen aan het leasen van een bedrijfsauto, niet in de laatste plaats de voordelige kosten hiervan. Vraag jij jezelf af of financial lease een oplossing voor jouw bedrijf is of wil je er simpelweg meer over weten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben alles wat je moet weten over het leasen van bedrijfswagens voor je op een rijtje gezet.

Wat houdt financial lease in?

Financial lease, of zakelijk leasen, betekent dat je jouw bedrijfswagen via Dethi Vans leaset. Hierbij hoef je de bedrijfswagen dus niet aan te schaffen, maar betaal je een voordelig bedrag per maand op basis van jouw leasecontract. Waar het leasen van een bedrijfswagen bij sommige aanbieders betekent dat de auto nooit van jezelf wordt en je deze weer moet inleveren nadat je contract eindigt, is dit bij Dethi Vans niet het geval. Bij ons betaal je de bedrijfswagen namelijk als het ware in termijnen af. Nadat je aan alle betalingen hebt voldaan, is de auto jouw eigendom. Bovendien is het zelfs mogelijk om een auto te leasen zonder je jaarcijfers te overleggen. Dit maakt zakelijk leasen bij ons aantrekkelijk voor vele ondernemers, waaronder starters. Je kunt al binnen 24 uur een leasecontract bij ons afsluiten!

Waarom is een bedrijfswagen leasen een goed idee?

Door een bedrijfswagen te leasen bij Dethi Vans, houd je geld over om te investeren in andere aspecten van uw onderneming. Je hoeft immers niet in één keer een hoop geld neer te leggen voor de aanschaf van je bedrijfsauto. Daarnaast heeft zakelijk leasen verschillende belastingvoordelen. Zo mag je de aanschaf van een bedrijfsauto, ook wanneer je deze leaset, aftrekken van de winst volgens de investeringsaftrek. Ook kun je het btw-bedrag van de auto terugvorderen bij je belastingaangifte. Dit alles bij elkaar kan je een flink voordeel opleveren.

Welke bedrijfswagen kan ik leasen?

Je kunt bij ons zowel jong-gebruikte als nieuwe bedrijfswagens leasen van kwaliteitsmerken als Mercedes, Volkswagen, Renault of Ford. We bieden zowel kleine als middelgrote en grote bedrijfswagens aan, zodat je precies de auto kunt kiezen die bij jouw bedrijf past. Je hebt daarnaast ook de keuze voor een elektrische bedrijfswagen, zoals de Maxus eDeliver3. Wij zorgen ervoor dat de gebruikte auto’s die wij aanbieden voldoen aan al jouw wensen en onderwerpen deze aan een strikte keuring om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Een bedrijfswagen leasen bij Dethi Vans doe je in drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1: kies de auto die je wilt leasen uit ons aanbod op dethivans.nl/occassions.
  • Stap 2: vul het bijgaande formulier in en geef je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer aan ons door.
  • Stap 3: dezelfde werkdag kun je nog een telefoontje van ons verwachten waarin we de lease-aanvraag met je doornemen.

Heb je nog twijfels of wil je een bepaalde auto toch graag eens in het echt zien voor een proefrit? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Vaassen, aan de A50. Hier voorzien wij onze klanten al meer dan 20 jaar van persoonlijk advies over het aanschaffen en leasen van bedrijfswagens.